- Reklama -královna

CATEGORY

Rady a Návody

Konfitování – čas, který se vrátí v chuti

Jedním ze základních postupů v kuchyni je konfitování. Je to dlouhé dušení masa při nízké teplotě. Můžeme ho dusit v tuku, ale také v...

Dýňová polévka vždy jinak

Dýňová polévka patří k podzimu ak zimě. Polévka z dýně hokaido má intenzivní barvu a lze do ní použít i slupku. Hokkaido polévka s chilli.Polévka...

Lehká kuchyně na začátek roku

Konec roku je u nás vždy ve znamení velkého vyvařování, vypékání a hodování. Máte-li dost jednoho, druhého i třetího, nabízíme malou změnu. Jídla, která...

Kouzlo bublinek: Čas na ně je v každé denní době

U nás se pijí šumivá vína stále nejvíc na přelomu let, ale labužníci říkají, že čas na bublinky je v každém ročním období a...

Proč jsou mandarinky vhodné i pro ty, kdo hubnou? Jejich benefitů je mnoho

Dva až tři kusy tohoto ovoce zajistí doporučenou denní dávku vitamínu C. „V mandarínkách jsou také vitamíny A, B1, B2, B6, B9 (kyselina listová)...
- Reklama -PR články